ATZ Media gaat de straat op

Op zoek naar bedrijven, dat doen wij nu in Den Haag op straat. Veel mensen zijn vandaag vrij, doordat het morgen hemelvaart is. Wij gaan kijken wat voor mensen we kunnen tegenkomen op straat, en geven deze personen een kleine interview. De eerste persoon die wij tegen komen is een tandarts. Niet een hele normale tandarts, aangezien hij werkt bij een bedrijf wat spoeddiensten uitvoert. Hij verteld ons dat mensen tegenwoordig alles steeds sneller willen, en daarom moest de tandarts ook mee gaan in zijn tijd. De praktijk waar hij bij werkt heeft dat prima opgepakt, en is meegegaan met haar tijd. Dit valt ook wel aan de bezoekers aantallen te zien, dat is namelijk enorm, als je het vergelijk met een normale tandarts.

De volgende persoon die wij spreken is een bouwvakker. Een totaal anders beroep dat de tandarts, maar ook zeker nodig in de Nederlandse maatschappij. Wij vroegen de bouwvakker waarom hij vandaag niet aan het werk was, en dat was inderdaad doordat hij wat vrij dagen heeft opgenomen om met vakantie te gaan. Een kleine vakantie is heerlijk, en geeft hem weer extra energie om er volgende week weer tegen aan te gaan. De bouwvakker ging nog even zijn laatste spulletjes in de winkel kopen, om vanavond in het vliegtuig te stappen naar Turkije. Wij wensen u veel plezier!

Toen dachten wij, tja we hebben nu twee mannen geinterviewd, nu is het wel tijd voor een dame. We spraken de eerste tegenkomende vrouw aan, en dat bleek een bekende topsporter te zijn. Hockey was de sport die zij uitoefende. Het seizoen is voor haar bijna afgelopen, en er staat niks meer op het spel. Daarom ging ze lekker met haar man en haar kindje van 4 jaar de stad in om ergens te gaan ontbijten.

Wat zijn de Nederlanders toch weer lekker vroeg uit de veren, en wat is dat toch mooi om te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>